Julemarkeder i Paris i 2015

Nå er det oktober og det betyr at om bare en måned er det fullt tut og kjør rundt i Europa med julemarkeder som nettopp har åpnet eller er i ferd med å åpne. Hva er tilstanden i Paris om en måned? Når åpner julemarkedene i 2015?

Julemarkeder i Paris i 2015

Om du ønsker mer generell informasjon om julemarkedene i Paris anbefaler vi at du leser følgende artikkel som rett og slett handler om julemarkedene i Paris, hvor de er, hvor de ligger og hva som foregår der. Men, du er kanskje mer interessert i akkurat når ting skjer i Paris i 2015 og her er de viktigste datoen:

Markedet som ligger ved Champs Elysees åpner allerede den 15 november og vil være tilgjengelig helt fram til den 4 januar. Dette er åpent fra 12.00 og fram til midnatt, men på lørdager og søndager vil det ofte være åpent helt fram til 01.00 på morgenen.

Et helt annet marked som ligger ved La Defense vil åpne den 19 november og være åpent fram til 27 desember. Dette er åpent daglig fra 11.00 og fram til 20.00.

Er du på jakt etter en billig, men veldig bra julepresang? Kanskje den nyeste nettbrettet fra Amazon kan være noe? Den koster bare 60 Euro, men er verdt mye mer? Du kan lese mer om denne her! Men, om du ønsker en mer fransk presang kan det nok være at du heller vil kjøpe med en god fransk vin hjem i stedet!

Legg inn en kommentar