Julemarkeder

Hvis du vil kombinere et besøk til romantiske Paris med litt førjulsshopping kan det være greit å vite hvor du finner de svært stemningsfyllte julemarkedene i byen. Det finnes mange av dem, og på disse kan du alltid finne gløgg (gluhwein), pølser, håndverk og andre typiske julemarkds-artikler. God jul!

Om du ønsker å få mer konkret informasjon om datoer for julemarkedene og lignende, ta en titt på den følgende artikkelen.

jul i paris

Julemarked ved Champs-Elyses
Det enkleste julemarkedet å støte på i Paris er det som ligger rett ved Champs-Elyses. Ta metroen til Place de la Concorde, og du treffer rett på markedet.

Julemarked på Saint-Germain-des-Prés
Dette julemarkedet, også kjent som julenisselandsby, befinner seg på Saint-Germain-Des-Prés, og er et tradisjonelt julemarked med god mat, moro, håndverk og lignende stæsj. Ta metroen til Saint-Germain-des-Prés for å komme til dette markedet.

Julemarked på Place Saint Sulpice
På plassen foran den kjente Sankt Sulpice kirken kan du oppleve et svært hyggelig julemarked i Paris. Kanskje verdt å kombinere samtidig som du besøker kirken som hadde en slik viktig rolle i Da Vinci koden. Ta metroen til Saint Sulpice for å komme hit.

Julemarked på Trocadero
Julemarkedet på Trocadero er ideelt for de som kommer med barn. Det ligger rett ved Eiffel tårnet, og her finnes det en islandsby der man kan stå på skøyter, og over 100 boder der du kan kjøpe forskjellige juleprodukter.